Pågående rekryteringsuppdrag

Verktygsstöd - Handelsbanken

Handelsbanken är en fullsortimentsbank med rikstäckande kontorsnät i Sverige, Storbritannien, Danmark, Finland, Norge och Nederländerna. Dessa sex länder ser banken som sina hemmamarknader. Handelsbanken grundades 1871 och har i dag närmare 12 000 medarbetare samt verksamhet i fler än 20 länder.

 

Några ord om oss

Hos oss är alla viktiga. Vi kommer från olika platser med olika uppväxt, erfarenhet och utbildning. Vi agerar olika, reagerar olika och ser olika ut. Allt detta försöker vi dra nytta av i vår verksamhet. Varje dag. 

Kärnan i vår verksamhet är bankkontoren. Om du inte arbetar på bank¬kontor så arbetar du för att underlätta arbetet för de kollegor som arbetar där. Det innebär att en stor del av oss arbetar med nya IT-lösningar och utvecklingen av det framtida bankkontoret. Vårt mål är att erbjuda våra kunder vad de efterfrågar. Så snabbt som möjligt. Var med och utveckla Handelsbanken. Du också. Här kan du läsa mer om vår verksamhet

www.handelsbanken.se

 

Vill du jobba med verktygsstöd

hos 

Handelsbanken IT?

 

Vårt område inom Handelsbanken IT ansvarar för arbetssätt, verktyg och miljöer inom test och krav samt utvecklingsmiljöer. Området är ett centralt stöd till våra utvecklingsavdelningar. Kombinationen av kompetens och ödmjukhet är ledord för oss. Vi är idag 30 personer på området.

 

Vi söker nu Dig som vill vara med att förvalta och arbeta med change management av verktygsstöd för utveckling.

 

Din roll

 

Du kommer i din roll utveckla, förvalta, ge support och utbilda i våra utvecklingsverktyg. Du kommer också vara med i framtagandet av Handelsbankens IT-utvecklingsprocess för våra utvecklare i Sverige och utomlands. 

 

Vi erbjuder dig ett utvecklande, varierande och kreativt arbete på ett område med mycket arbetsglädje och hög kompetens. Du kommer att få fördjupad kunskap om bankens miljöer och delta i förändringsarbete där du får möjlighet att bredda dina tekniska kunskaper. 

 

Din profil   

För att lyckas i din roll hos oss söker vi Dig som vill vara en del av förändringsarbetet inom den del som området ansvarar för. 

Vi tror att du är en social och nyfiken visionär som är van att arbeta självständigt. Våra uppdrag har oftast inte en given lösning och ett stort krav som ställs är att man har förmågan att inhämta nödvändig information både internt och externt.

  

Du

•har intresse och kännedom av att ta fram utbildningsmaterial och att vara kursledare

•har intresse av problemlösning och har förmåga att driva utredningar och uppdrag av olika karaktär 

•är kommunikativ och behärskar engelska i både tal och skrift

•är en prestigelös person som uppskattar att samarbeta med andra

Meriterande

•har erfarenhet av systemutveckling

 

•kännedom eller erfarenhet av MDCMS och RDi

Handelsbanken är ett företag med en stark tro på den enskilde individen och dennes förmåga. Vi kan erbjuda dig utmaningar och möjligheter att växa och utvecklas i en organisation med hög förändringstakt och stora satsningar inom IT och infrastruktur. 

 

Tjänsten är placerad i Centrala Stockholm med närhet till goda kommunikationer. 

I denna rekrytering samarbetar Handelsbanken med HR Academy. Tycker du detta låter spännande och vill veta mer ring då vår rekryteringskonsult Matts Henriksson tfn 08- 410 310 71 alt. 0733 681 254. Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och märk den ”Change Manager.”. 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

HR Academy arbetar med kvalificerade rekryteringar inom IT-området. Vi kvalitetssäkrar våra kandidater med hjälp SHLs kunskpastester som säkerhetsställer våra kandidaters tekniska kompetens. Våra erfarenheter och etablerade kontaktnät gör att vi alltid kan hjälpa kunden att hitta rätt person för varje aktuell befattning.

www.hracademy.se

 

 

 

FÖR REKRYTERINGSUPPDRAG, ANDRA HR-UPPDRAG, SAMVERKAN MED ELLER UTAN KONTORSPLATS - KONTAKTA OSS!

HR Academy AB
Gamla Brogatan 19 NB
111 20 STOCKHOLM

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Matts Henriksson, 08 - 410 310 71

Leif Johansson, 08 - 410 310 72
 

Hitta till oss

Gamla Brogatan 19 (Nedre botten)
111 20 Stockholm

Telefon:
08 - 410 310 71