Pågående rekryteringsuppdrag

Verksamhetsspecialist & Verksamhetsförvaltare Teknisk dokumentation - Trafikförvaltningen

 

 

På land, på våg, på väg. Varje dag reser drygt 800 000 med kollektivtrafiken i Stockholms län. Landstinget har det övergripande ansvaret för att alla som bor i eller besöker länet ska ha tillgång till en väl utbyggd, tillgänglig och pålitlig kollektivtrafik. Trafikförvaltningen ser till att det blir möjligt. Vi får vardagen att fungera för länets invånare. Trafikförvaltningen är stolta samhällsutvecklare som fokuserar på tillgänglighet, miljö och en långsiktigt hållbar kollektivtrafik. Våra varumärken är SL, Waxholmsbolaget och Färdtjänsten. Att jobba hos oss är att göra skillnad, både nu och i framtiden. Var med du också! 

Läs mer om hur det är att jobba på trafikförvaltningen här och följ oss gärna på Facebook och LinkedIn

 

Sökes

 

 

Verksamhetsspecialist – Verksamhetsförvaltare Teknisk dokumentation

 

Trafikförvaltningens trafikavdelning är anläggningsägare för Stockholms kollektivtrafiks spår- och järnvägsinfrastruktur. Inom Trafikförvaltningen pågar en mängd nya investerings- och utvecklingsarbeten, som kräver styrning och engagemang från trafikavdelningen. Sektion Infrastruktur BEST ansvarar för att förvalta och vidareutveckla TF spår- och järnvägsinfrastruktur samt telesystem: Bansystem/ Elsystem/ Signalsystem/Tele. 

 

Du kommer tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor bidra till Stockholms samhällsutveckling i en organisation som ligger i framkant när det gäller miljö och hållbarhet.   

 

Om tjänsten

För denna tillsvidareanställning hos Trafikförvaltningen söker vi dig som är IT och teknikintresserad. Du är sannolikt i början av din karriär. Vi tror att du är driven, social, flexibel och strukturerad och är en tydlig och effektiv kommunikatör. Har du ett systemintresse, och gärna vill utveckla och förbättra processer, då kan denna tjänst vara något för dig!

 

Du kommer att arbeta med att förvalta och vidareutveckla arbetssätt och system som rör Teknisk dokumentation vilket bl.a. innebär:

•Kravställning systemstöd för hantering av ritningar och annan teknisk dokumentation

•Utveckla arbetssätt och metoder för hantering av teknisk dokumentation

•Rutiner och processer för in- och utcheckningar av CAD-filer, ritningar m.m

 

Som verksamhetsspecialisten/förvaltaren kommer du leda arbetet med att säkerställa en kvalitetssäkrad dokumentationshantering genom att: 

•Hantera inkomna ärenden i Funktionsbrevlåda

•Administration kopplat till teknisk dokumentation

•Kalla & delta i möten 

•Hålla Utbildningar

•Delta som kravställare vid utveckling av Trafikförvaltningens system för

       tekniska dokumentation 

•Avropar konsultstöd vid behov

•Ansvarar självständigt för egna uppdrag/uppgifter

  

Att jobba hos oss

Vi jobbar varje dag med att bygga och utveckla en hållbar, modern och tillgänglig kollektivtrafik för 2 860 000 resenärer. Det betyder att din insats gör skillnad. Tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor bidrar du till Stockholms samhällsutveckling i en organisation som ligger i framkant när det gäller miljö och hållbarhet. 

 

För att lyckas med uppdraget bygger vårt arbete på vår värdegrund som kortfattat sammanfattas med orden: öppenhet, kompetens, pålitlighet, samverkan.

 

Vi sitter i ljusa och trevliga lokaler på västra Kungsholmen. Hit tar du dig enkelt med kollektivtrafiken.  Här finns en uppsjö av lunchrestauranger och bra promenadstråk. Motion och hälsa är viktigt för oss och förutom friskvårdsbidrag erbjuder vi en rad olika hälsofrämjande aktiviteter. 

 

Vem är du?

Som personen har du erfarenhet av att arbeta med utveckling av arbetssätt, rutiner och processer och trivs i en föränderlig miljö.

 

Lämplig bakgrund och utbildning: 

•Högskoleutbildning och/eller arbetslivserfarenhet med systemvetenskaplig/IT inriktning eller erfarenheter/kvalifikationer som kan prövas likvärdiga/ är relevant för tjänsten 

•God IT förståelse utifrån tekniska system för teknisk dokumentation

•Erfarenhet och kunskap i att ta fram utbildningsmaterial och genomföra utbildningar Kunskap om arkivverksamhet i offentlig verksamhet samt offentlighets- och sekretesslagstiftning

•Har vana av att leda forum, ex. hålla workshops   

•Har kunskap om informationsförvaltning och kravställning 

•Är en van Office användare.

 

Kunskapskrav: 

•Talar och skriver svenska obehindrat

•Lätt att sätta sig in i olika IT-system

Meriterande: 

•Kunskaper inom Asset management, förvaltningssystem och spårtrafikanläggningar

•Kunskap om relevanta myndighetskrav avseende teknisk dokumentation, exempelvis Transportstyrelsen krav

 

Information och ansökan

I den här rekryteringen samarbetar vi med HR Academy. Om du har frågor kring tjänsten eller din ansökan är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Matts Henriksson på (+46) 733 681 254. Vänligen skicka din ansökan snarast till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och skriv " Verksamhetsspecialist" i ämnesraden. Skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt då intervjuer kommer att ske löpande. 

 

Fackliga kontaktpersoner för SACO är Mounir Ainholm, tfn: 08-686 3652 och för Vision Anita Buske, tfn: 08-686 3826.

 

Ansök redan i dag eftersom intervjuer kan ske löpande. Sista ansökningsdag är 15/11 2018. 

 

Var med och utveckla framtidens kollektivtrafik tillsammans med oss. Som en del av Stockholms läns landsting ansvarar vi för att alla som bor i eller besöker länet, ska kunna resa med en modern, tillgänglig och säker kollektivtrafik. Med oss tar du dig fram smidigt och miljövänligt på land och till sjöss. 

 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

FÖR REKRYTERINGSUPPDRAG, ANDRA HR-UPPDRAG, SAMVERKAN MED ELLER UTAN KONTORSPLATS - KONTAKTA OSS!

HR Academy AB
Gamla Brogatan 19 NB
111 20 STOCKHOLM

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Matts Henriksson, 08 - 410 310 71

Leif Johansson, 08 - 410 310 72
 

Hitta till oss

Gamla Brogatan 19 (Nedre botten)
111 20 Stockholm

Telefon:
08 - 410 310 71