Pågående rekryteringsuppdrag

System specialist API Mgm & IBM DataPower Gateway - Handelsbanken

 

Handelsbanken är en fullsortimentsbank med rikstäckande kontorsnät i Sverige, Storbritannien, Danmark, Finland, Norge och Nederländerna. Dessa sex länder ser banken som sina hemmamarknader. Handelsbanken grundades 1871 och har i dag närmare 12 000 medarbetare samt verksamhet i fler än 20 länder.

 

Handelsbankens idé om hur de ska driva bank bygger på tilltro och respekt för individen. För dig som medarbetare innebär det ett stort förtroende med goda utvecklingsmöjligheter. Hos Handelsbanken får du möjlighet att prova på att arbeta inom flera olika verksamhetsområden. Här kan du läsa mer om vår verksamhet.

 

www.handelsbanken.se

Sökes

System specialist

inom

API Management & IBM DataPower Gateway

Till

Handelsbanken IT

 

Några ord om oss

 

Gillar du när du har en varierande vardag, där den ena dagen oftast inte är den andra lik? Vi söker nu en API Management/IBM DataPower Gateway systemspecialist till Handelsbankens IT-team för centrala plattformar. Du kommer bli en del av Handelsbankens API team som jobbar med IBM´s API Management produkt, API Connect samt integration mot våra businesspartners. Våra medarbetare är grunden till vår framgång. Hos oss tar du egna initiativ, eget ansvar och fattar egna beslut. Du är med och påverkar både verksamheten och din utveckling. Utvecklas du, utvecklas banken.

 

Vad vi kan erbjuda dig

•Du kommer få arbeta i en organisation som har stark tilltro till den enskilda individen och som har ett öppet klimat och en stimulerande miljö

•Vill du arbeta självständigt, äga dina processer och trivs du med stort eget ansvar och har ett drivet arbetssätt så är den här tjänsten rätt för dig 

•Du kommer få möjlighet att arbeta med den senaste tekniken

Dina arbetsuppgifter

•I rollen som API Management/IBM DataPower Gateway systemspecialist kommer du ansvara för utveckling, design, konfiguration och drift av våra API: er, API managementplattformen samt våra tjänsteintegrationer.

•Du kommer ges möjligheter att få en djup kompetens inom API management, tjänstedesign och systemintegration då det händer mycket inom integrationsområdet, med bl.a. utveckling av API: er och implementation av en API managementlösning samt ökad integration med externa partners.

•Vi samarbetar mycket med våra utvecklare och arkitekter och står inför ett lyft av plattformen.

Din profil

Vi söker dig, som har erfarenhet av utveckling, design, konfigurering och installation av IBM DataPower Gateway, IBM API Connect eller någon motsvarande API managementprodukt.

 

Du har också arbetserfarenheter inom

•Web services

•REST

•XSLT

•JSON

•Säkerhetskoncept som, WS-security, SSL, certifikatshantering 

Har du dessutom kunskaper inom något utav dessa områden Docker, Java, och Java Script kan du vara den vi söker.

Arbetsuppgifterna kräver att Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift. 

Tjänsten är placerad på Torsgatan, i centrala Stockholm, med närhet till goda kommunikationer. 

I denna rekrytering samarbetar Handelsbanken med HR Academy. Tycker du detta låter spännande och vill veta mer ring då vår rekryteringskonsult Matts Henriksson tfn 08- 410 310 71 alt. 0733 681 254. Skicka in din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och märk den ”API”. 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

HR Academy arbetar med kvalificerade rekryteringar inom IT-området. Vi kvalitetssäkrar våra kandidater med hjälp SHLs kunskapstester som säkerhetsställer våra kandidaters tekniska kompetens. Våra erfarenheter och etablerade kontaktnät gör att vi alltid kan hjälpa kunden att hitta rätt person för varje aktuell befattning.

www.hracademy.se

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FÖR REKRYTERINGSUPPDRAG, ANDRA HR-UPPDRAG, SAMVERKAN MED ELLER UTAN KONTORSPLATS - KONTAKTA OSS!

HR Academy AB
Gamla Brogatan 19 NB
111 20 STOCKHOLM

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Matts Henriksson, 08 - 410 310 71

Leif Johansson, 08 - 410 310 72
 

Hitta till oss

Gamla Brogatan 19 (Nedre botten)
111 20 Stockholm

Telefon:
08 - 410 310 71