Kontakta oss

HR Academy AB
Gamla Brogatan 19 (Nedre botten)
111 20 Stockholm

Telefon:

08 - 410 310 71 ; 073 - 368 12 54   Matts Henriksson

08 - 410 310 72 ; 070 - 815 04 84  Leif Johansson

 

NYCKELPERSONER

Matts Henriksson har arbetat sedan bolagets start och är huvudansvarig för rekryteringsverksamheten. Bolaget har ett väl inarbetat avräkningssystem med såväl anställda rekryterare som med de inhyrda rekryterare som gör att verksamheten anpassas till kundernas och marknadens efterfrågan. Matts arbetar med konsultkontakter, kvalitets- och miljöfrågor och är huvudansvarig för användning och försäljning av datoriserade tester från SHL som är världens största leverantörsoberoende certifieringsföretag inom IT-branschen.

Leif Johansson är bolagets grundare och huvudägare. Han har en lång yrkeskarriär att peka tillbaka på där inriktningen omväxlande handlat om IT-relaterad och/eller företagsledande/affärsutvecklande verksamhet. Erfarenheter har hämtats genom längre anställningar med tjänstgöring både i Sverige och utomlands hos kända bolag som Ericsson, Shell, MoDo, Flakt och ABB varvat med verksamhet som entreprenör i egna eller delägda företag oftast med IT-inriktning, däribland Information Highway och HR Academy. Arbetar i dagsläget med rådgivning vid offentliga upphandlingar och samordning av HR Academys erbjudanden utanför områdena Rekrytering och Tester.

Rekryteringskonsulter. Just nu är marknaden mycket stark och HR Academy välkomnar därför kontakt med både erfarna rekryterare och personer med rätt utbildning men med bara några års erfarenhet. Kontakta Matts eller Leif om du har funderingar på hur ditt sätt att arbeta kan passas in i vår modell.